Retningslinier i forbindelse med træningen

Vi tilpasser os løbende Coronasituationen og retter ind efter gældende  retningslinjer. Med de seneste ændringer bla i forsamlingsloftet på max 50 børn & unge og max 10 voksne i forbindelse med sportsaktiviteter bliver træningspassene nødt til at være opdelt anderledes. Det betyder, at vi i en periode må ændre vores ellers så populære fællestræning om torsdagen til B&U og at der ikke er plads til unge under 21 på voksenholdet. Se de gældende træningstiderne på forsiden.

Bestyrelsen og trænerne har i fællesskab udarbejdet op opdaterer løbende et sæt retningslinjer, (se nedenfor), som du som forældre eller fægter skal gøre dig bekendt med inden du møder op til træning.

Reglerne er et supplement til retningslinjerne fra DFF, som du også skal læse inden opstart.

GLF's Corona retningslinjer er lavet, for at vi kan passe på hinanden og også overholde skolens regler, der er lavet for at passe på de børn, der benytter hallen i skoletiden. 

Vi fortsætter med løbende evaluering af situation og udmeldingerne fra myndighederne.

Senest opdateret 26.10.2020

GLF’s retningslinjer i forbindelse med Corona/COVID-19

GLF's retningslinier er et supplement til de generelle retningslinier fra sundhedsmyndighederne og de retningslinier, der er udstukket af Dansk Fægteforbund og gælder indtil andet oplyses. 

* Adgang til hallen skal foregå fra døren nærmest P-pladsen og ned langs gangen med indgang for enden af salen.

* Fra 12 år og op skal der bæres mundbind indtil træningen starter og umiddelbart efter træningen er afsluttet.

* Sprit hænderne af ved indgang til hallen. Medbring meget gerne din egen sprit

* Overhold venligst træningstiderne især omkring skifte, således at vi ikke overstiger forsamlingsloftet.

* Medbring eget udstyr, hvis du har. Hvis du ikke har, kan du låne klubbens. I så fald låner du udstyret og skal tage det med hjem hver gang indtil Corona perioden er ovre. Dit udstyrslån skal registreres og afmeldes ved aflevering. Dog opfordrer af sikkerhedshensyn til, at lånekårder bliver i hallen. Kårderne lægges i en bunke ved depotet efter endt træning, hvorefter de bliver sprittet af

* Der er kun adgang til depotrummet ifølge med klubbens ledelse og trænere.

* Uanset hvor glade vi har været for at se alle forældre i hallen igen, så må vi igen bede jer om at blive udenfor. Hvis I får brug for at komme ind i hallen med en kort besked skal I bære mundbind.

* Vi spritter allesammen fortsat hænder inden og efter vi rør ved fællesudstyr.

* Husk - bliv hjemme hvis du er syg eller har symptomer.